Käevõrude meisterdamise komplekt kinkekarbis

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EHTEKOMPLEKT / KÄEVÕRU VALMISTAMINE LASTELE

EHTEKOMPLEKT – see ainulaadne komplekt meeldib kindlasti igale tüdrukule, kellele meeldivad ehted. Komplekti kuulub palju muinasjutuliselt värvilisi erineva kuju ja värviga ripatseid. Tänu neile saab laps ise teha kaunistusi, käevõrusid või kaelakeesid, mille ta kingib kallimale või kannab seda ise.

ÕPPIMINE JA LÕBU - helmestega mängimine mõjub positiivselt lapse arengule, kujundab tema kunstioskusi koos kujutlusvõime arendamisega, harjutades keskendumist; see arendab käelisi oskusi ja ergutab loovust ning eakaaslastega mängides õpetab koostööd rühmas ning parandab sotsiaalseid ja lõimumisoskusi.

PAKITUD KARTI – komplekt on kerge ja käepärane, mis tähendab, et laps saab selle lihtsalt lasteaeda, sõbrannale või aeda kaasa võtta. Kogu komplekt on pakitud karpi, nii et see võtab vähe ruumi ning selle hoidmine ja kaasaskandmine on probleemivaba.

SUUR KOMPLEKT - 70 elemendist koosnev komplekt võimaldab teie lapsel luua muinasjutuliselt värvilisi, erineva kujuga ja erinevate motiividega käevõrusid. Komplektile on kinnitatud 4 käevõru, millele paned helmed ja ripatsid.

SPETSIFIKATSIOON :

värv: mitmevärviline

käevõru pikkus: 15-20 cm

pakendi mõõdud 14 x 5 x 12 cm

kaal: 0,2 kg

kaal pakendis: 0,25 kg

KAASAS

4x käevõru

25 x ümmargune ripats

20 x lame ripats

20 x figuur ripats

1x kinkekarp

Tüdrukutele mõeldud loominguline võlukäevõrude valmistamise komplekt võimaldab lastel nautida tunde lõbusaid ja lõputuid ideid, et luua oma kaunid ehted käevõrud. Laps saab arendada oma kujutlusvõimet ja loovust. Tüdrukud saavad luua DIY käevõrude mis tahes kombinatsioone ja konfiguratsioone.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.