• Uus

Magnetilised ehitusplokid Sky Track 61 tk

59,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Magnetilised ehitusplokid Sky Track 61 tükki

Erineva kujuga magnetplaatidest saab ehitada sadu ja tuhandeid erinevaid 2D või 3D kujundeid. Lapsed saavad magnetlehti ja nende tarvikuid kombineerides luua mitmesuguseid struktuure. Mäng ergutab lapse meeli, koordinatsiooni ja eelkõige käelisi oskusi.

Erinevate värvide ja kujudega Sky Tracki magnetmänguasjad aitavad neil mõista värve ja geomeetrilisi kujundeid. Magnetplokid võimaldavad teie poistel või tüdrukutel oma kujutlusvõimet ergutada ja kosmosejoaga mängima hakata.

Komplekt sisaldab ideevoldikut ja 61 detaili, mida teie laps saab raja loomiseks omavahel ühendada. Iga geomeetriline detail sisaldab magneteid, mis ühendavad end pingevabalt, korrosioonikindlalt, ohutult ja vastupidavalt.

Paigaldage väike lennuk rajale ja vaadake, kuidas see läbi taevaraja libiseb!

Seda komplekti on lihtne kasutada, mistõttu on see ideaalne kingitus igas vanuses lastele, kes on kirglikud vormide ja värvide loomise ja katsetamise vastu.

Pakendi mõõdud:

41 cm x 30 cm x 14 cm

Sobib üle 3-aastastele lastele. Vastab EN71 standardile. Mänguasi on valmistatud sertifitseeritud materjalist. Magnetmänguasjad on "CPSIA" sertifikaadiga, mis on valmistatud ABS plastikust ja NdFeB magnetist. Lennuki toiteallikaks on kaks 1,5 V AA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.