• Uus

Dinosauruse autorada 2,1 meetrit

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

4in1 mänguauto on komplekt, mis pakub teie lapsele pikka aega ja lõbusat aega. T-Rex muutub veokiks ja võidusõidurajaks. Vaata, milline auto on kiireim! Lisaks hakkab teie laps peale raja kokkupanemist veokiga mängima – mängimisviiside arvu piirab vaid teie kujutlusvõime! Kokkupanduna võtab see vähe ruumi ja on mugav autode hoiustamiseks – kui lõbu on möödas, voldi rada lihtsalt kokku ja paki ülejäänud elemendid kokku. Võistluse ajal saab sõita kaks autot, alustades T-Rexi peast. Mänguasi pakub lisaatraktsioone tänu paigaldatud autoheitjale. Vajutage lihtsalt liikuvat elementi dinosauruse pähe ja auto tulistab suust välja nagu rakett! Rada on nii nutikalt disainitud, et ka hoiustamiseks kasutatav kast on üks raja elementidest.

Seda tüüpi mänguasjade peamine eesmärk on pakkuda lastele lõbu ja meelelahutust, samuti arendada nende kujutlusvõimet ja huvisid. Dinosauruste pea võidusõidurada saab kasutada ka motoorsete koordinatsiooni- ja keskendumisoskuste harjutamiseks.

Omadused:

- alates 3 eluaastast

- RAJA PIKKUS KUNI 2,1 m!

- Hea kvaliteet

- Komplektis 8 ilusat autot

- Komplektis on käepide, tänu millele saate oma mänguasja hõlpsalt kaasas kanda

- Mänguasja on lihtne lahti ja kokku panna

- Ideaalne reisimiseks

Mänguasja omadused:

- Mänguautode rada, 2,1 meetrit pikk

- Dinosauruse veoauto - pilkupüüdev ja lõputud mänguvõimalused!

- Autoheitja - pange auto kanderaketisse, vajutage nuppu ja auto kihutab mööda rada usaldusväärse kiirusega, hüpates dinosauruse suust välja!

- Mugav hoiustamine - Tänu hästi läbimõeldud konstruktsioonile saab raja kokku voltida mugavaks garaažiks, mille sees on autod - tänu sellele võtab see vähe ruumi ja väiksemad elemendid ei lähe kaduma!

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
Kokkupandud veoauto - 210 x 9 x 15,5 (cm) / Raja pikkus - 2,1 (meetrit)