• Uus

Veoauto kraanaga, tuled ja hääled, 1:16

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Veokkraana ehitus 1:16 kollane,  helidega

On aeg tööle asuda! Ükski ehitusplats ei ole täielik, kui sellel pole kraanat. See tõestab oma väärtust paljudes mängustsenaariumides: ehitusplatsil, mehaanikuna või võidusõidul. Sellega mängimine mõjutab lapse kujutlusvõimet ja loovust ning loogilise mõtlemise oskusi. Temas äratab huvi kraana, mida mudilane sageli teedel või ehitusplatsidel näeb.

Auto on varustatud teisaldatava kraanaga, mida saab tõsta ja küljelt küljele keerata. Kraanat liigutades saab teie laps seda kasutada väiksemate mänguasjade korjamiseks ja seejärel mujale viskamiseks. Pöörlev kabiin tagab suurema ulatuse.

Sõidukil on hõõrduv tõuke-tõmbe tagasilla ajam, vajuta lihtsalt taha, lase edasi ja naudi kiirust. Kraana tõstmiseks vajutage haagise oranži nuppu, pikal käel on suurem ulatus. Eelmisesse olekusse naasmiseks tõmmake riba.

Selle valmistamisel kasutatud materjalid on väga kvaliteetsed, mis aitab positiivselt kaasa mänguasja vastupidavusele ja kvaliteedile.

Sõiduki mõõtmed:

Mõõdud 28cm x 14cm x 10cm

Autot toidab kolm AG13 akut (kaasas). Mänguasi sobib üle 3-aastastele lastele. Komplekt on CE-sertifikaadiga ja vastab EN 71-le.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva