• Uus

Mängi ja õpi komplekt 18-24 kuud

69,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

See Jabadabado mängu- ja õppimiskarp sisaldab nelja hoolikalt valitud mänguasja, mis on loodud pakkuma lapsele põnevat teekonda läbi mängu ja arengu. Igal mänguasjal on selge eesmärk, et võimaldada 12-18 kuu vanusel lapsel arendada motoorseid oskusi ja stimuleerida kognitiivseid võimeid.

Kujumõistatus. Värviline geomeetriline disain aitab lastel erinevaid kujundeid ja värve kergemini ära tunda. Toode mitte ainult ei edenda peenmotoorikat ja sobitamisoskusi, vaid treenib ka käe-silma koordinatsiooni ja visuaalset taju. Suured puidust nupud on loodud nii, et väikestel kätel oleks neid lihtne haarata.

Haamri nael. Väikelapsi köidab see ajatu mänguasi, kus nad saavad avastada haamrikunsti. Mänguasi stimuleerib värvide äratundmist, käe-silma koordinatsiooni, peenmotoorikat ja inspireerib loomingulist mängu.

Kolm-ühes õppekast. See sorteerimiskast toetab laste peenmotoorikat, käe-silma koordinatsiooni, värvituvastust, kriitilist mõtlemist, probleemide lahendamise oskust ja keskendumisvõimet.

Kuubikute virnastamine. See meelelahutuslik virnastamistorn koosneb kuubikutest ja juhendab last esemeid tasakaalustama, et torni püsti hoida. Samal ajal harjutavad lapsed käe-silma koordinatsiooni ning tutvustatakse varajasi matemaatilisi oskusi nagu suurus, pikkus, võrdlus, järjestus ja palju muud.

Tooteteave

Toote mõõdud: 27 x 19 x 14 cm

Pakendi mõõdud: 27 x 19 x 14 cm

Materjal: kadakapuu, vineer, mdf, kangas, puuvillane köis

Ohutus: testitud ja sertifitseeritud vastavalt Euroopa standarditele

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva