• Uus

Mängi ja õpi komplekt 6-12 kuud

69,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

See Jabadabado mängu- ja õppimiskarp sisaldab viit hoolikalt valitud mänguasja, mis on loodud pakkuma beebile põnevat teekonda läbi mängu ja arengu. Igal mänguasjal on selge eesmärk, et võimaldada 6–12 kuu vanusel beebil arendada motoorseid oskusi ja stimuleerida kognitiivseid võimeid.

Tõmmatav vaal. See vaal võib toimida nii tõmbelooma kui ka väikese autona. Mänguasjal on imearmas vaalakuju ja käepide, mis on loodud väikeste kätega hõlpsaks haaramiseks. Selle meelelahutusliku mänguasja kaudu saavad beebid harjutada käte liigutusi ja motoorseid oskusi.

Puidust raamatuloomad. Beebi esimene väike puidust raamat kaheksa lehega, mis on kaunistatud loomamotiividega. Raamatut on beebil lihtne käes hoida ja iga lehekülge on väikestel kätel lihtne pöörata.

Esimene mõistatus. Avastage meie esimene väikelastele mõeldud pusle lõbus! Täiuslikult väikeste käte jaoks kohandatud pusle tugevdab koordinatsiooni, peenmotoorikat ja probleemide lahendamise oskusi ning pakub meelelahutusliku alguse teie lapse mõistatuslikele seiklustele. Mängige ja õppige ühes!

Play drop box. See kast soodustab imikute käe-silma koordinatsiooni arengut ja ergutab peenmotoorikat, äratades samal ajal uudishimu juba varases eas. Vaatlemise kaudu tugevneb beebi keskendumisvõime ning jälgides, kuidas pall kasti kaob ja seejärel välja veereb, hakkab beebi mõistma asjade püsivust.

Teddy virnastamine. Stacking teddy sisaldab viit värvilist ümmargust virnastamisrõngast ja karukujulist toppi. See mänguasi arendab peenmotoorikat, keskendumist, tähelepanuvõimet, käe-silma koordinatsiooni, ruumitaju ja probleemide lahendamist.

Tooteteave

Toote mõõdud: 27 x 29 x 14 cm

Pakendi mõõdud: 27 x 29 x 14 cm

Materjal: paber, vineer, kadakapuu, mdf, puuvillane köis

Ohutus: testitud ja sertifitseeritud vastavalt Euroopa standarditele

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva