• Uus

Teddy Bear öölamp muusikaga

34,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Teddy Bear öölamp muusika, pruun

Teddy Bear on erakordne mänguasi, mis on ideaalne kombinatsioon funktsionaalsusest ja võlust beebi jaoks. See kaisukaru, mis on varustatud kahe režiimiga – päev ja öö – pakub igakülgset meelelahutust ja ööpäevaringset unetuge.

Päevarežiimis saab kaisukarust rõõmus mängukaaslane, kes muudab mudilase päeva rõõmsaks meloodiate ja värviliste tuledega. Tänu erinevatele helidele ja värvidele soodustab see aktiivset mängu ning ergutab lapse meelte ja kujutlusvõime arengut. Sinu pisike saab nautida interaktiivset meelelahutust, mille käigus saab kaisukarust mitte ainult maskott, vaid ka seiklushimuline kaaslane.

Õhtu saabudes lülitub kaisukaru aga öörežiimile, saades uinumistseremoonia ajal asendamatuks liitlaseks.

Kõrgeima kvaliteediga pehmest materjalist valmistatud kaisukaru ei paku mitte ainult meelelahutust, vaid ka mugavust ja turvalisust beebide õrnale nahale. Pehme vatiga täidetud see on ideaalne kaaslane kaisustamiseks ja armastamiseks ning igav ei hakka kunagi.

Lisaks on see imearmas plüüs disainitud kasutusmugavust ja ohutust silmas pidades. Elegantne pakend muudab selle ka ideaalseks kingiideeks igale beebile, kellele see kaisukaru esimesest silmapilgust meeldib.

Plush kaisukaru mitte ainult ei lõbusta ja rahustab, vaid toetab ka lapse arengut, ergutades meeli, kujutlusvõimet ning keskendumis- ja maailmaavastamisvõimet. See on asendamatu kaaslane igale väikelapsele, kes hoolitseb iga päev oma heaolu ja naudingu eest.

Kaisukaru toiteallikaks on 3x 1,5V AAA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Kaisukaru mõõdud:

Mõõdud 25cm x 22cm x 16cm

Pakendi suurus:

Mõõdud 31 cm x 22,5 cm x 20 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud lastele alates esimestest elukuudest

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.