• Uus

Ehete meisterdamise komplekt

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

KOMPLEKT LASTE EHETE / KÄEVÕRU VALMISTAMISEKS

EHTEKOMPLEKT – see ainulaadne komplekt meeldib kindlasti igale tüdrukule, kellele meeldivad ehted. Komplekti kuulub palju muinasjutuliselt värvilisi erineva kuju ja värviga ripatseid. Tänu neile saab laps seda teha oma kaunistustega käevõrudele või kaelakeedele, mille kingib mõnele lähedasele või kannab ise.

ÕPPIMINE JA MÄNGIMINE - helmestega mängimine mõjutab positiivselt lapse arengut, kujundab tema kunstilisi võimeid koos kujutlusvõime arenguga, samal ajal keskendumist; arendab käelisi oskusi ja ergutab loovust, samuti õpetab kaaslastega mängides koostööd rühmas ning parandab sotsiaalseid ja lõimumisoskusi.

PAKITUD KARPI - komplekt on kerge ja käepärane, mistõttu on lapsel seda lihtne lasteaeda, sõbrannale või aeda kaasa võtta. Kogu komplekt on pakendatud karpi, nii et see võtab vähe ruumi ning selle ladustamine ja transport on probleemideta.

SUUR KOMPLEKT - 107 elemendist koosnev komplekt võimaldab lapsel luua muinasjutuliselt värvilisi erineva kujuga ja erinevate motiividega käevõrusid ja kaelakeesid. Komplekti küljes oli 5 kaelakeed ja 5 käevõru millele panid helmed ja ripatsid .

SPETSIFIKATSIOON

värv: mitmevärviline

käevõru pikkus: 15-20 cm

kaelakee pikkus: 40 - 45 cm

pakendi mõõdud 15,5 x 9 x 5,5

KAASAS

5x käevõru

5 x nöörkett

42 x ümmargune ripats

20 x lame riidepuu

34 x figuur ripats

1x kinkekarp

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva