• Uus

Ehete meisterdamise komplekt

29,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Loominguline komplekt käevõrude, ripatsite, helmeste valmistamiseks

Käevõrude valmistamise komplekt pole mitte ainult loominguline lõbu, vaid ka maagiline ruum, kus lapsed saavad ehteid luues väljendada oma individuaalsust ja unikaalsust. Lai helmeste, ripatsite ja aksessuaaride valik võimaldab igal lapsel leida midagi, mis peegeldab ideaalselt tema isiklikku stiili ja kujutlusvõimet.

Tänu laiale tootevalikule saavad lapsed mängida disainerite rolli, katsetada erinevaid mustreid, värve ja kujundeid. Käevõrude loomise protsess ei arenda mitte ainult nende loovust, vaid ka käelisi oskusi, keskendumisvõimet ja kannatlikkust.

Lisaks teeb sära lisamise võimalus igast käevõrust mitte ainult kaunistuseks, vaid ka väikese kunstiteose, mis õhkab maagiat ja rõõmustab oma säraga. See on erakordne kogemus, mis ergutab kujutlusvõimet ja julgustab ennast kunsti kaudu väljendama.

Käevõrude loomine ei ole mitte ainult lõbutsemise viis, vaid ka loomingulise eneseteostuse hetk ja uhkus oma saavutuste üle. Lapsed õpivad kunsti kaudu eneseväljenduse kaudu hindama oma võimeid, arendama enesehinnangut ja looma enesekindlust.

Käevõru valmistamise komplekt on ainulaadne võimalus lastele väljendada oma isikupära ja fantaasiat, luues oma ainulaadseid kunstiteoseid, mis annavad tunnistust nende unikaalsusest ja loovusest.

Pakendi suurus:

26 cm x 21,5 cm x 14,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 6-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.