• Uus

Sädelevate teemantidega juuksekaunistuste ja -tarvikute komplekt

16,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Sädelevate teemantidega juuksekaunistuste ja -tarvikute komplekt

Juuksekaunistuste komplekt Diamond Sparkling on iga väikese moetegija unistus, kes armastab eksperimenteerida soengute ja juukseaksessuaaridega. See komplekt mitte ainult ei võimalda teil luua ainulaadseid stiile, vaid arendab ka käelisi oskusi, stimuleerib loovust ning õpetab täpsust ja kannatlikkust.

Komplekti kuulub aplikaator, mis võimaldab lihtsalt ja täpselt kanda juustele kaunistusi, mis muudab kaunistamise protsessi lihtsamaks ja rahuldust pakkuvamaks. Tänu kaunistuste erinevatele kujunditele ja värvidele saab iga laps luua ainulaadseid ja kauneid soenguid, mis rõhutavad tema individuaalset stiili ja isikupära.

Sellega aga selle komplekti võimalused ei piirdu! Lisaks juuste kaunistamisele saab aplikaatorit kasutada ka seljakottide, riiete või jalanõude kaunistamiseks, mis annab lastele piiramatu ruumi loomingulisteks katseteks ja oma loovuse väljendamiseks erinevatel tasanditel.

Juuksekaunistuste komplekt Diamond Sparkling ei paku lastele mitte ainult tundide kaupa lõbu ja meelelahutust, vaid aitab neil arendada ka erinevaid oskusi, kujundades nende kujutlusvõimet ja individuaalset stiili. See on ideaalne mänguasi väikestele kunstnikele, kes soovivad teistest silma paista ning väljendada oma loovust ainulaadsel ja originaalsel viisil.

Määra sisu:

- seade teemantide pealekandmiseks

- teemantide komplektid (hõbe, kuld, roheline, punane, sinine)

- originaalpakend

Pakendi suurus:

25 cm x 14 cm x 4 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva