• Uus

Meigi ja ilu komplekt kohvris

29,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ilukomplekt kohvris lauvärvipintslid küünelakk, roosa

Elegantses roosas hõbedaste aktsentidega kohvris olev Beauty Set on ideaalne pakkumine väikestele meigi- ja stiilisõpradele. Kohver on valmistatud tugevast materjalist, mis tagab vastupidavuse ja kauakestva kasutuse. Selle kompaktse suuruse tõttu on seda lihtne kõikjale kaasa võtta, alates kodumängudest kuni reisideni.

Peale kohvri avamist avastame rikkaliku värviliste lauvärvide komplekti, mis võimaldavad luua erinevaid stiile – peenest ja õrnast väljendusrikkamani. Kaasas on 4 pintslit varjude pealekandmiseks ja pintsel koos pintsliga, mis hõlbustavad kosmeetikavahendite täpset pealekandmist. Komplekti kuulub ka klassikaline punane huulepulk, mis sobib ideaalselt huultele värvi lisamiseks ja meigi täiendamiseks.

Maniküürisõpradele on kohvris kolm küünelakki, huvitavate mustritega otsikud ja kaks dekoratiivtähtedega anumat, millega saab küüsi kaunistada. Lisaks sisaldab komplekt kahte eraldajat ja küüneviili, mis võimaldab küünte igakülgset hooldust ja kujundamist.

Kohvris olev ilukomplekt on suurepärane valik kingituseks, mis arendab loovust ja kujutlusvõimet, võimaldades tundide kaupa lõbutseda oma ainulaadsete stiilide loomisel.

Kohvri mõõdud:

Mõõdud 30 cm x 23 cm x 6,5 cm

Sellel on CE-sertifikaat ja see vastab ka EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva