• Uus

Meigi ja ilu komplekt kohvris

27,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ilukomplekt kohvris Lauvärvid Glitters Küünelakid Must

Elegantses kohvris olev iluduskomplekt on ideaalne pakkumine noortele meigi- ja stiilisõpradele. Kohver on valmistatud tugevast mustast materjalist suurejooneliste hõbedaste elementidega, mis lisavad sellele ainulaadset võlu. See on kerge, käepärane ja hõlpsasti kaasaskantav, mistõttu on see ideaalne reisile kaasa võtmiseks või sõpradega kohtumiseks.

Pärast kohvri avamist avastame rikkaliku komplekti erinevaid lauvärve, mis rahuldavad iga noore stilisti. Siit leiame intensiivsetes värvitoonides varje – sädelevad, matid ja satiinsed, võimaldades luua nii peeneid kui ka väljendusrikkaid jumestusi. Tänu kahele kaasasolevale pintslile muutub varjude pealekandmine lihtsaks ja täpseks.

Kohvri teine ​​osa on küünte kujundamise austajatele tõeline paradiis. Küünte kaunistamiseks on kaunis käevõru, kaks küüneviili, pediküüri eraldaja, kaks moekates toonides küünelakki ja kolm lahtist litrit. Selle komplektiga saate luua oma küüntele ainulaadseid loomingulisi mustreid, kombineerides erinevaid värve, tekstuure ja efekte.

Kohvris olev ilukomplekt pole mitte ainult lõbus, vaid ka suurepärane võimalus arendada kujutlusvõimet, käelisi oskusi ja esteetikatunnet. Kogu asi näeb välja luksuslik ja sisu mitmekesisus paneb iga tüdruku end tõelise stilistina tundma. Ideaalne kingituseks, mis pakub pikkadeks tundideks loomingulist ja inspireerivat lõbu!

Kohvri mõõdud:

22,5 cm x 20,5 cm x 6,5 cm

Sellel on CE-sertifikaat ja see vastab ka EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva