• Uus

Ilu- ja meigikohver

29,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ilumeigikomplekt karbis koos meigipintslitega

Elegantses kohvris olev meigikomplekt on iga väikese kosmeetikasõbra unistus. See ainulaadne kohver sisaldab palju värvilisi sädeleid, mis võimaldavad teil luua lugematul hulgal sära ja loovust täis meigipilte. Lisaks on komplektis kolm roosi, mis lisavad igale välimusele võlu ja värskust.

Kaks sädelevat küünelakki on täiuslik täiendus igale stiilile, lisades elegantsi ja unikaalsust. Neli erinevat värvi huulepulka võimaldavad teil katsetada erinevate toonide ja efektidega, pakkudes teie väikesele meigikunstnikule kõiki võimalusi.

Komplekti kuulub ka viis erineva kuju ja suurusega pintslit, mis hõlbustavad kosmeetikavahendite täpset pealekandmist ja ainulaadsete mustrite loomist. Lisaks viivad kaksteist modellidega kaarti teie lapse moe- ja disainimaailma, andes talle võimaluse maalida ja kaunistada neid oma kosmeetikaga ning katsetada erinevaid stiile ja trende.

Pärast aku sisestamist karpi hakkab see mängima rõõmsaid meloodiaid, lisades meigimeistriteoste loomisel veelgi rohkem rõõmu ja lõbu. See interaktiivne funktsioon muudab komplekti mitte ainult kohaks loominguliseks mänguks, vaid ka ainulaadseks helielamuseks, mis ergutab veelgi teie väikese kunstniku kujutlusvõimet ja rõõmu.

See ainulaadne meigikohver pole mitte ainult lõbus meelelahutus, vaid ka suurepärane vahend iga noore meigihuvilise loovuse, kujutlusvõime ja kunstioskuste arendamiseks.

Karbi toiteallikaks on 2x 1,5V AAA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Karbi mõõdud:

17,5 cm x 17 cm x 12,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva