• Uus

Maniküüri komplekt

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Küünte kujundamise komplekt 

Maniküürikomplekt on tõeline aare igale noorele daamile, kes soovib avastada küünehoolduse saladusi ja luua oma unikaalseid stiile. See pole mitte ainult tööriistade komplekt, vaid ka lihtsalt suurepärane lõbu, mis võimaldab teil end väljendada küünte kunstilise kaunistamise kaudu.

Värviline erinevate toonidega lakkide komplekt on erakordne palett, mis võimaldab teil luua ainulaadse maniküüri, mis on kohandatud igale sündmusele ja meeleolule. Komplekti kuuluvad kleebised lisavad veelgi rohkem võimalusi fantastiliste mustrite ja kaunistuste loomiseks, muutes teie maniküüri tõeliseks kunstiteoseks.

Lisaks on küünekuivati ​​hindamatu abivahend, mis tagab maniküüri kiire ja professionaalse viimistluse, andes küüntele kauni ja püsiva efekti. Tänu sellele kuivatile saab iga tüdruk tunda end tõelise professionaalina, kes hoolitseb oma küünte eest mugavalt kodus.

See komplekt mitte ainult ei aita arendada teie lapse loovust ja kujutlusvõimet, vaid võimaldab tal tunda uhkust oma saavutuste ja oskuste üle. See on unustamatu seiklus ilu- ja stiilimaailmas, mis õpetab iseseisvust, täpsust ja enesest hoolimist.

Pakendi suurus:

28cm x 26cm x 6,5cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 5-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva