• Uus

Juuksevärvimise kammid, 6 tk

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Juuste värvimiskomplekt kriit 6 tükki matt

Super juuksevärvikomplekt on ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma välimust põneval moel muuta! Komplektis on 6 erinevat värvi kriiti: roosa, kollane, sinine, lilla, roheline ja punane, mis võimaldab loovalt oma juustega katsetada.

Kasutusviis on lihtne – lihtsalt vali juuksesalk, aja see sobivat värvi kriidiga kammiga läbi ja salgad omandavad intensiivse varjundi, andes stiilile iseloomuliku värviaktsenti.

Selle komplekti ainulaadne eelis on võimalus kiiresti juuksevärvi oma maitse järgi muuta. Pärast juuste kriidiga värvimist ja kammimist püsib efekt kuni juuste pesemiseni, andes sulle vabaduse katsetada erinevaid stiile ja värve ilma püsivaid muudatusi vajamata.

Lisaks on kriit kergesti pestav, mis välistab hirmu jätta juustele püsivaid värvijälgi. Tänu sellele saate nautida juuste värvimise lõbu ilma püsivate muutuste pärast muretsemata.

Juuksevärvikomplekt pole mitte ainult viis oma välimuse muutmiseks, vaid ka suurepärane lõbu. See annab piiramatud võimalused värvidega katsetamiseks.

Kriidi mõõtmed:

10 cm x 2,5 cm x 1 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 5-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva