• Uus

Laste talvekindad Polar, Unicorns

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Talvekollektsioon on loodud selleks, et valmistada teie laps ette igaks talviseks seikluseks. Tänu valitud materjalidele ja tehnoloogiale hoiab see teie lapsel mugavalt ja soojas isegi siis, kui väljas on pakane ja sajab lund.

Meie talvekindad on kerged, kuid suurepäraselt soojad tänu kvaliteetsele isolatsioonile, mis hoiab soojust sees, muutmata kindaid mahukaks. Külgmine tõmblukk hõlbustab selga saamist, samas kui takjapael võimaldab mugavalt ja tihedalt istuda, et hoida külma ja lume eest. Suurepärane kombinatsioon mugavusest, stiilist ja funktsionaalsusest – ideaalne igapäevasteks talvisteks seiklusteks. 

Veekindlus: 20 000 mm/H 2 O , Hingavus: 10 000 g/m 2 /24 tundi . Selles materjalis on see mõnus isegi siis, kui puhub, sajab ja sajab lund nagu võistlus – vastupidi, kui päike paistab, ei hakka lapsed tänu spetsiaalsele membraanile selle sees higistama. Sellel materjalil pole mitte ainult funktsionaalne membraan, vaid oleme varustanud selle veekindla immutusega ja DWR 80/20 pinnatöötlusega, mis tagab teie funktsionaalsete riiete ülikiire kuivamise. Materjali suurepäraste omaduste säilitamiseks soovitame pesemisel mitte kasutada pesupehmendajat ning mitte kuivatada tooteid kuivatis. Kui soovid superomadusi kaua säilitada, siis kindlasti ei tee paha jopede aeg-ajalt immutada. Meie materjal ei sisalda PFAS-rühma kahjulikke aineid.

Suurus
Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva