• Uus

Tekstiili värvid, 24 tk, 180 ml

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

ILUSAD VÄRVID  - komplektis on koguni 24 erinevat unikaalset ilmekat värvitooni, mida saad mugavalt segada, pakkudes endale kaunist värvipaletti. Lisaks on saadaval ka hõbedased ja kuldsed värvid!

UNIVERSAALNE KASUTUS - värvid sobivad erinevat tüüpi kangaste ja materjalide kaunistamiseks. Need katavad väga hästi, on õrna konsistentsiga ja pehme kilega. Iga värv asetatakse eraldi keeratavasse tuubi, mille maht on 10 ml. Nii saad kangale mugavalt kanda õige koguse värvi. Lisaks on iga toru tähistatud ja kirjeldatud värviga, nii et leiate hõlpsalt sobiva.

KUIDAS KASUTADA? - kanna pintsliga värvid kangale. Pärast pealekandmist oodake eelistatavalt 24 tundi. Kui soovite seda püsivamaks muuta ja protsessi kiirendada, oodake, kuni see kuivab, ja triigi seda pahemalt poolt või läbi küpsetuspaberi 3-5 minutit 150 kraadi juures. Valmis. Seal on mittetoksilised värvid. Saate neid muretult riietele maalida. Kvaliteetsed värvained annavad ilusaid värve, ei tuhmu ega pragune, peale kuivamist muutub värv veekindlaks.

SUUR KOMPLEKT - komplektis pole mitte ainult värve, vaid ka 2 pintslit värvide pealekandmiseks ja segamiseks suuruses 2 ja 4 ning 2 regulaatorit. Regulaator ei muuda värvivärve heledamaks, lahjendab neid ja muudab värvimise lihtsamaks, hõlbustab varjutamist ja parandab värvi nakkumist. Ärge unustage regulaatorit liiga palju lisada, piisab vahekorrast 1:10.

SPETSIFIKATSIOON

värvi materjal: akrüül

värvid: 24 pudelit

mahutavus: igaüks 10 ml

mõõdud: 29,2 x 21,8 x 3,5 cm

KAASAS

24 värvi

2 regulaatorit

2 pintslit

reljeefiga karp

Mitte ilmaasjata ei kutsuta seda akrüülvärvimiseks, see on üks populaarsemaid värvimistehnikaid. Kvaliteetsed pigmendid, täiuslik konsistents, suurepärane nakkuvus pinnale ja lisaks kiire kuivamine – need on kõik omadused, mis eristavad akrüülvärve teistest. Need on mittetoksilised värvid, mis sobivad ideaalselt kangastele maalimiseks. Need on sõbralik ja ohutu materjal. Komplekt sisaldab 24 põhivärvi kunsti, mida saab segada ja uutest toonidest kokku panna. Need on hästi pigmenteerunud ja suure kattevõimega. Tänu kõrgele efektiivsusele ja küllastumisele muudavad värvid teie kodus paljusid asju. Pärast kinnitamist on värvid vastupidavad ja vastupidavad.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.