• Uus

Maalimise komplekt kohvris, 46 osaline

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

46 ELEMENTI– komplektis on väga suur valik värvimiseks mõeldud elemente. Kõik mahub kompaktsesse kohvrisse. Töötamise ajal saate valida akvarellvärvide, pintslite, käsnade ja paljude muude kasulike tarvikute vahel. Saame hõlpsasti luua kõige keerukamaid, loomingulisemaid ja originaalsemaid töid.

2 IN 1 MOLBERT JA PRAKTILINE KOHVER – molbert käib kohvriks kokku. Kohvril on vastupidav ja mugav käepide, mis teeb transportimise lihtsaks ja mugavaks. Sellel on aksessuaaride sahtel, mis on suletud tugevate metallpandlaga, et kohver oleks tihedalt suletud ja midagi ei kukuks välja ega läheks kaotsi.

UNIVERSAALNE – toodet saavad kasutada võrdselt nii vanemad kui ka nooremad. Komplekt on soovitatav individuaalseks kasutamiseks kodus, samuti saab seda kasutada joonistuskursusi pakkuvate erakoolide varustusena.

KINGIIDEE – lai valik mõjutab kindlasti iga kasutaja rahulolu ja võimaldab pikka ja korduvat kasutamist. Soliidne ja mitmekesine joonistuskomplekt sobib suurepäraselt kingituseks mitmeks puhuks ja rõõmustab kindlasti kingisaajat!

SPETSIFIKATSIOON

materjal: männipuit

mõõdud: 34x26x6,5 cm

kaal: 2 kg

KAASAS

kohver molbertiga

1 x A4 visandivihik

1 x plastikust alus

2 x käsn

3x maalimislõuend

9 x maalipintsel

24 x akvarellvärv (alumiiniumtorud)

5 x spaatliga

Meie 46-osaline maalikomplekt sisaldab: erinevates värvides akrüülvärvidest, pintslid ja kompaktselt puidust kohvrisse peidetud maalipalett, mis avamisel muutub mugavaks molbertiks. Asetage oma visandivihik molbertile ja laske oma kujutlusvõimel lennata! Kas soovite kõigepealt teha visandi, et luua oma töö täpselt, samm-sammult? See komplekt sisaldab kõiki maalimistarvikuid, mida oma kunstitöös vajate.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.