• Uus

Kahepoolne magnetiline noolemäng

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kahepoolne magnetkettaga reket noolemäng 6 tk

Kahepoolne magnetnoolemäng on äärmiselt mitmekülgne toode, mis muudab teie kogemused tulistamismängudega. See on loodud pakkuma maksimaalset lõbu ja see on oluline element kõigile väljakutsete entusiastidele, olenemata nende kogemuste tasemest.

Kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist valmistatud noolelaud mitte ainult ei taga paljude tundide ohutut mängimist, vaid tagab ka vastupidavuse aastateks. Selle tugev konstruktsioon loob tugeva aluse intensiivseteks ja põnevateks mängudeks.

Kilbi kahepoolne olemus on selle peamine omadus. Ühest küljest on see klassikaline tulistamismärk, mis sobib suurepäraselt traditsioonilisteks mängudeks. Teisalt avastate üksikutel sektsioonidel punktidega kosmoseraketi, mis on originaalne alternatiiv neile, kes otsivad midagi uut ja ainulaadset.

Komplekti kuulub ka 6 magnetnoolemängu, mis mitte ainult ei garanteeri tabamuste täpsust ja täpsust, vaid tagavad ka ohutuse mängu ajal. Tänu magnetvõimalusele pole vigastuste ega ebameeldivate vahejuhtumite ohtu, mistõttu sobib see igas vanuses mängijatele.

Kahepoolne magnetiline noolelaud on võimalus lõputuks lõbutsemiseks ja väljakutseteks. Tänu erinevatele mustritele ja raskusastmetele leiab iga mängija enda jaoks midagi, kohandades mängu oma oskuste ja eelistustega. Nautige põnevaid tulistamismänge uuel tasemel selle uuendusliku noolelauaga!

Plaadi läbimõõt:

33 cm

Pakendi suurus

33,5 cm x 34 cm x 3 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.