• Uus

Laste telk tunnel röövik

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LASTE MÄNGUTUNNEL "Caterpillar"

LIHTNE KOKKU PANNA JA LAHTI TEHA - lahti voltimine pole kunagi olnud nii lihtne, lihtsalt võtke see ümbrisest välja, keerake klambrid lahti ja tunnel avaneb ise. Voltimine on veelgi lihtsam – lihtsalt tõmmake see ühest otsast teise ja pange kaane sisse.

KUJU JA VÄLIMUS – lapsi tõmbavad sageli ebatavalised ja lõbusad asjad. Rööviku kujuline telk See kindlasti äratab neis uudishimu ja julgustab lõbutsema. Nende ainulaadne välimus võib stimuleerida ka laste loovust, julgustades neid välja pakkuma erinevaid mängustsenaariume.

KUJUTUSALA ERGUTAV – Erksad ja erksad värvid, mis köidavad laste tähelepanu, ergutavad avastamist ja kujutlusvõimet. Lapsed saavad tunnelis jahti pidada, roomata ja peitust mängida, stimuleerides nende aju arengut ja pakkudes lõputut lõbu!

KOTT - kompleksne tunnel võtab väga vähe ruumi ja lisaks on kate varustatud kinnitusrihmade ja mugava kandesangaga, mis hõlbustab hoiustamist ja transportimist.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: kate: polüester + EPE vaht, raam: teras, kate: polüester + PP

värv: mitmevärviline

korpuse mõõdud: 51 cm

tunneli mõõtmed: 46 x 165 cm

üldmõõdud: 66 x 75 x 165 cm

KAASAS

tunnel

uks x 2

juhend

Röövikutunnel on telgitüüp, mis on populaarsust kogunud tänu oma ainulaadsele rööviku keha meenutavale ehitusele. See on piklik telk, millel on kaks selgelt märgistatud sisse- ja väljalaskeava.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.