• Uus

2in1 Minihoki võidusõidu mäng

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

2in1 arkaadmäng on uuenduslik mäng, mis ühendab kaks distsipliini: minihoki ja pinball. Mõlemad minimängud mõjutavad positiivselt lapse arengut, ergutavad kujutlusvõimet, strateegilist mõtlemist ja planeerimist. See on suurepärane meelelahutus nii kogu perele kui ka iseseisvaks mängimiseks. Tänu oma ainulaadsele ja värvikale disainile tõmbab see mäng kohe väikese lapse tähelepanu, pakkudes garanteeritud meelelahutust pikaks ajaks!

Iseloomulik:

- Mänguasi alates 4. eluaastast

- Kindel töötlus, pilkupüüdev graafika

- 2 mängu ühel laual

- Arendab keskendumisvõimet, loogilist mõtlemist ja käelisi oskusi

Minihoki

Mõlemal lauapoolel on litrite laskmiseks venitatud kummipaelad. Keskel on sein väikese auguga, et mäng saaks alata. Külgedel on kaks riiulit, kuhu saab panna võidetud litreid. Iga mängija saab 3 etturit – nüüd pole vaja teha muud, kui etturiga kummipaela venitada ja vastase väljaku pihta tulistada! Mängu eesmärk - nagu hokiski - on lüüa rohkem väravaid kui vastane. Mängija, kes lööb oma mängijaga vähem kordi väljaku vastaskülje väravat – kaotab.

Pinball – võidusõit

Kõige ainulaadsem peremäng igas vanuses. Toetage oma lapse arengut ja nautige koos! Mängijad, venitades kummipaela sobivalt, tulistavad oma ketast nii, et see jõuaks väljakule, kus on kõige rohkem punkte. Osalejatel on 3 katset – igaüks saab selle arvu plaate. Võidab see, kellel on kõige rohkem punkte! Lisaks kasulikule mõjule lapse keskendumisvõimele tugevdab mänguasi ka matemaatilisi tehteid, liites kokku mängu käigus kogutud punktid.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
24.5 x 32.2 x 4.5 (cm)