• Uus

Arkaadmäng Flipper "Kosmosemäng" 2in1

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Arkaadmäng Flipper "Space Game" on suurepärane idee teie lapse lõbusaks tegemiseks. See on populaarne arkaadmäng, mis on mõeldud nii soolo kui ka suuremate rühmade mängimiseks. See meenutab tõelist Flipperi masinat, mis lisab mänguasjale atraktiivsust! Mängu eesmärk on koguda võimalikult palju punkte, kasutades erinevaid liigutusi ja strateegiaid. Lihtsad reeglid ja värvikad elemendid tõmbavad kõige pisemate tähelepanu ja toovad mängust palju rõõmu. Mänguasi on valmistatud hoolikalt, tervik sobib suurepäraselt kokku – see meeldib kindlasti igale väikesele selle mängu fännile.

Iseloomulik:

- Mänguasi alates 4. eluaastast

- Ideaalne soolo- ja rühmamänguks

- Lihtne kokku panna, lihtsad reeglid meelde jätta

- Sisaldab 2 erinevat mängu paigutust

Mänguasi arendab:

- Loogiliste oskuste arendamine : lauamäng nõuab strateegilist mõtlemist, käikude planeerimist ja tagajärgede ettenägemist. See on suurepärane harjutus vaimule.

- Käe-silma koordinatsioon : pallidega laual manipuleerimine nõuab täpseid liigutusi, mis aitab arendada käelisi oskusi.

- Kujutlusvõime ja loovus: mängus olevad ruumielemendid ergutavad lapse kujutlusvõimet. Nad saavad luua oma kosmosega seotud lugusid ja seiklusi.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
24.5 x 33.5 x 5 (cm)