• Uus

Strateegiamäng magnetitega

12,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Strateegiline mäng Magnetic Balls Board

Magnetmäng Balls on uuenduslik ja kaasahaarav mäng, mis toob kasu mitte ainult meelelahutuse, vaid ka intellektuaalse ja sotsiaalse arengu osas. See ainulaadne mäng hõlmab magnetpallide asetamist spetsiaalselt kujundatud lauale, mis nõuab mängijatelt mitte ainult osavust, vaid ka disaini- ja planeerimisoskusi.

Mängu ajal peavad osalejad mõtlema strateegiliselt, nägema ette vastase käike ja planeerima mitu sammu ette. See muudab mängu suurepäraselt aju stimuleerivaks, arendades kognitiivseid oskusi, nagu loogiline mõtlemine, keskendumisvõime ja otsustusvõime. Lapsed õpivad analüüsima olukordi, kaaluma erinevaid stsenaariume ja valima optimaalseid lahendusi, mis väljendub paremates probleemide lahendamise oskustes.

Koos mängimine on ka suurepärane võimalus perekondlike ja sõprussidemete tugevdamiseks. Koos juhatusel aja veetmine, võistlemine ja koostöö viivad unustamatute mälestuste loomiseni ja suhete süvenemiseni. Mäng edendab tervislikku konkurentsi ja õpetab meeskonnatööd, mis on ülimalt väärtuslik nii lastele kui täiskasvanutele.

Pakendi suurus:

28cm x 28cm x 4cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 9-aastastele lastele.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.