• Uus

Strateegiamäng magnet kivikestega

12,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Strateegiline lauamäng Magnetkivide male

Strateegiamäng Magnetic Stonesiga ei ole lihtsalt mäng, see on põnev teekond maailma, kus iga liigutus on oluline. See üllatav strateegiamäng köidab mängijaid oma ainulaadse mehaanikaga ja nõuab nii strateegilist mõtlemist kui ka reflekse. Mängu mängitakse laual, millele mängijad asetavad vaheldumisi oma magnetid. Eesmärk on vabaneda kõigist magnetitest, kuid see ülesanne pole nii lihtne.

Kui magnetid ootamatult ühenduvad, peab mängija need kokku koguma, mis lisab ettearvamatuse elementi ja sunnib läbimõeldud strateegiat. Igal magnetil on potentsiaal muuta mängu dünaamikat, seega on edu võti vastase käikude ennetamine ja enda omade hoolikas planeerimine. Mängijad peavad pidevalt analüüsima olukorda laual, et vältida ühendusi ja paigutada oma magnetid optimaalselt.

See on mäng, mis pole mitte ainult lõbus, vaid arendab ka strateegilise mõtlemise oskusi ning planeerimis- ja ennustamisvõimet. See on suurepärane viis oma mõistuse treenimiseks ja samal ajal suurepärane võimalus lastele ja täiskasvanutele mängu kaudu õppida. Mäng pakub dünaamilist ja põnevat mängu, mis kaasab ja inspireerib mõtlema mitu sammu ette.

Tänu lihtsatele reeglitele, kuid sügavale strateegilisele kihile saavad Magnet Stones ideaalseks valikuks perekondlikeks koosviibimisteks, sõpradega lõbutsemiseks ja ka õppevahendiks. Mäng edendab tervislikku konkurentsi, õpetab kannatlikkust ja järjekindlust ning julgustab loovat mõtlemist. See on ainulaadne mäng, mis pakub tunde põnevat meelelahutust ja õppimist ühes kohas.

Pakendi suurus:

25,5 cm x 16 cm x 5,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 9-aastastele lastele.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.