• Uus

BLAZE STORM VAHTPADRUNITE MÄNGURELV + SALV + 20 NOOLT

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Vahtnoolemänguasjad on kõige pisemate seas hitt!

Blaze Storm vintpüssi armastavad nii nende mänguasjade fännid kui ka algajad. Selles mänguasjas on kõik vajalik, et "vastane tulistada" ja võita.

Mänguasjad aitavad arendada käe-silma koordinatsiooni sõltuvust tekitava mängu osana. Püssi käsitsemisel, eriti salve laadimisel, on positiivne mõju sõrmede motoorsele oskusele. Erinevat tüüpi ja värvi tekstuurid ja reljeefid, mis muudavad mänguasja sarnaseks videomängurelvadega, muudavad mänguasja atraktiivseks igas vanuses lastele.

Arvutimängude fännid rõõmustavad mänguasja üle, sest nad saavad oma kokkupõrked reaalsesse maailma üle kanda ja selle käigus isegi ringi joosta! Selline õuemäng toetab motoorset koordinatsiooni ja mõjub positiivselt lapse füüsilisele tervisele.

Blaze Storm on suur mänguasi, mis pakub teie lapsele tundide kaupa lõbu. Vaatamata oma suurusele ei ole see raske, nii et selle kasutamine on lihtne ja lõbus.

Mugav pudel Blaze Storm vintpüssi otsas võimaldab teil seda vastu õla toetada. Stabiilsemaks laskmiseks on see varustatud ka tünnil oleva agripiga.

Mänguasjaga on kaasas eemaldatav ja mobiilne sihik, mille paigutust saab vastavalt eelistusele reguleerida.

Mänguasja üks suurimaid eeliseid on komplektis olev monteeritav salv, mis mahutab kuni 12 vahtkuuli! See muudab mänguasja laadimise alustamise lihtsamaks ja kiiremaks. Ajakirja kiireks eemaldamiseks vajutage lihtsalt mänguasja paremal küljel olevat nuppu.

Vintpüss TheBlaze Storm on automaatne mänguasi. Ajami mehhanism töötab 5 AA patareiga (ei kuulu komplekti). Tänu akutoega toele on vintpüss tänu oma kiirele laskekiirusele – see suudab vabastada kuni 3 noolt sekundis!

Mänguasi annab vastase ees märkimisväärse eelise. See ei tulista mitte ainult kiiresti ja täpselt, vaid ka kaugele – laskeulatus on kuni 10 meetrit!

Lõbu alustamiseks on vaja ainult patareisid! Kaasas on ka 20 vahtnoolt – 10 klassikalist ja 10 iminapaga –, et mänguasja karbist välja võttes nautida.

Karbi sisu:

LargeBlaze Storm vintpüss

Salv 12 noolele

Sihtmärk

20 noolt (10 tavalist ja 10 iminappadega)

Mänguasi on mõeldud üle 8-aastastele lastele.

Tehnilised andmed:

Pakendi mõõdud: 720mm x 245mm x 62mm

Mänguasja mõõtmed (ilma salve ja sihikuta): x 710mm x 205mm x 55mm

Toide: 5 AA 1,5 V patareid (ei kuulu komplekti)

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva