• Uus

Digitaalne sihtmärk vahtpadrunitele

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Elektrooniline märklaud on fantastiline toode igale laskmise entusiastile. Kõik märklauad on paigutatud stiilsesse karpi. Toode võimaldab teil harjutada märgioskust, ilma et peaksite sihtmärke käsitsi seadma.

Laps omandab käe-silma koordinatsiooni, keskendumisoskused, sest märkmärkide allalaskmine nõuab keskendumist. Meie lapsed saavad korraldada laskevõistlusi, tänu millele õpivad nad nii kaotama kui ka võitma läbi võistluse. Lisaks õpivad nad sellistes olukordades, kus laste vahel on konflikte, mis vajavad leevendamist, kuidas vaidlusi lahendada. Eakaaslaste grupis mängimine võib olla lärmakas, võimaldab vaba suhtlemist ja annab eelkõige laste energiat õhku.

Sihtmärki saab tulistada vahtplastist noolerelvadest või kuulidest. Sellel on valgus- ja heliefektid, mis muudavad mängu atraktiivsemaks. Pärast tabamust kuuleme klaasi purunemist või aplausi. Lisaks on sihikule pandud kahekohaline punktiloendur. Iga sihtmärk pärast selle tabamist jääb tagasi. Pärast kolme märklaua mahalaskmist saame 1 punkti, seejärel lähevad kõik automaatselt üles.

Sisu:

Sihtmärk

Osad võrgu isemonteerimiseks

Tehnilised andmed:

Toide: 3 1,5 V AA patareid (kaasas)

Sihtmärgi mõõdud: 31 x 20 x 26 cm

Pakendi mõõdud: 32 x 6 x 21cm

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva