• Uus

Magnetklotsid 59 osaline komplekt

59,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Magnetplokki komplekt 59 tk Värviline

Magnetklotside komplekt on äärmiselt mitmekülgne tööriist loominguliseks mängimiseks ja õppimiseks igas vanuses lastele. See koosneb 59 elemendist, millest igaüks on hoolikalt disainitud ja valmistatud, pöörates tähelepanu kõige väiksematele detailidele.

Iga plokk on varustatud magnetitega, mis võimaldavad elemente lihtsalt ühendada, luues nii erinevaid struktuure ja mustreid. Need ohutud magnetid tagavad konstruktsiooni stabiilsuse ja vastupidavuse, võimaldades samal ajal lastel katsetada erinevaid vorme ja struktuure.

Klotside valmistamisel kasutatud materjal pole mitte ainult lastele ohutu, vaid ka meeldiv puudutusele, mis teeb nendega mängimise veelgi rahuldustpakkuvamaks. Lisaks annab klotside klaasitaoline struktuur neile elegantse välimuse ja julgustab lapsi looma uusi unikaalseid struktuure.

Komplekt on praktilises karbis, millel on kootud käepidemed, mis hõlbustavad klotside ladustamist ja transportimist. See on ideaalne lahendus peredele, kes soovivad, et lemmikmänguasjad oleksid alati käepärast nii kodus kui ka reisil olles.

Samuti on oluline, et magnetklotsid võimaldavad lastel arendada käelisi oskusi, loovust ja loogilist mõtlemist. Tänu neile saavad lapsed mängu kaudu õppida, katsetada ja avastada uusi võimalusi, mis teeb neist mitte ainult suurepärase meelelahutuse, vaid ka väärtusliku õppevahendi.

Karbi mõõdud:

23cm x 19cm x 16,5cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.