• Uus

65 osaline magnetklotsid autorada Race Track Intense

119,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lõputu, piiritu võidusõidunauding selle Cleverclixxi 65-osalise võidusõidurajakomplektiga. Selle lõbusa intensiivse komplektiga töötab teie laps selle nimel, et ehitada erinevatel tasemetel kõige lahedamad võidusõiduradad. Lisarõõmu pakuvad liiklusmärgid, isesõitev auto ja sambad.

Komplekti sisu:

8 rampi

6 kurvi

10 liiklusmärki

1 sinine või punane auto

8 väikest klotsi

20 sammast

12 ristkülikut

Cleverclixx kasvab ka koos teie lastega. Alates 3. eluaastast saavad nad alustada 3D-ehituse kontseptsiooni õppimist. Vananedes saab teha keerukamaid ehitisi ja algklassides on see isegi kasulik vahend matemaatiliste harjutuste tegemiseks.

Veelgi parem! Ehitage vastu radiaatorit või muid magnetilisi pindu ja tehke vertikaalne kunstiteos. Või joonistage kustutatavate markeritega igasuguseid tähti ja numbreid ning olge loominguline Cleverclixxi magnetiliste ehituskomplektidega.

Magnetklotsid kuuluvad ka avatud mängu kategooriasse. Seda tüüpi mänguasjade suurepärane asi on see, et see on tohutult mitmekülgne. Laske oma pisikesel ise avastada, mida ta sellega teha saab. Nii stimuleerite oma lapse kujutlusvõimet ja loovust.

Koos või üksi Cleverclixx magnetplaatidega mängimine stimuleerib STEAM-õpet ja aitab teie lapsel motoorseid oskusi arendada. Üha enam kasutatakse seda ka eel- ja algkoolides.

Mis on STEAM ja miks see nii populaarne on? STEAM tähistab teadust, tehnoloogiat, tehnikat, kunsti ja matemaatikat. STEAM ei ole kindlasti pelgalt trend, vaid peegeldab olulist muutust hariduses. Seetõttu on eesmärk muuta õppimine praktilisemaks. Lapsed saavad seega üles kasvada oskustega, mis on vajalikud hea töö leidmiseks ja hiljem ühiskonna parandamiseks.

NB! Cleverclixx ühildub MNTL, Connetix, Magna-Tiles, Learn& Grow, Coblo sarja klotsidega!

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva