• Uus

Magnetklotside lisatükid Brick Tiles Pack Intense, 16 tk

29,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Muutke oma ehitusseiklused veelgi suuremaks ja paremaks, kasutades Cleverclixx Brick Tiles Pack Intense! See 16 värvilisest magnetklotsist koosnev komplekt sobib suurepäraselt oma loovuse maksimaalseks viimiseks. Need klotsplaadid ühilduvad enamiku Lego® ja Duplo® klotsidega, et oleks kahekordne lõbus kombineerida neid juba kodus olevate mänguasjadega!

Lisaks on see komplekt täiuslik lisand teie olemasolevale Cleverclixxi kollektsioonile. Segage ja sobitage juba olemasolevaid plaate selle eriväljaandega, seejärel lisage oma Lego või Duplo klotsid ja teie laps on valmis lõbusaks pärastlõunaks!

See magnetklotside pakett muudab iga ehitusprojekti mitte ainult suuremaks, vaid ka intensiivsemaks. Erksate värvide, uute tekstuuride ja kujunditega, mis inspireerivad teie last edasi unistama ja uusi seiklusi looma.

Mul on kodus juba teisi brände. Veelgi parem, sest nüüd saab ehitada veelgi suuremaks. Kas teadsite, et Cleverclixx ühildub enamiku magnetplaatide kaubamärkidega (MNTL, Magna Tiles, Connetix, Coblo).

Cleverclixx kasvab ka koos teie lastega. Alates 3. eluaastast saavad nad alustada 3D-ehituse kontseptsiooni õppimist. Vananedes saab teha keerukamaid ehitisi ja algklassides on see isegi kasulik vahend matemaatiliste harjutuste tegemiseks.

Veelgi parem! Ehitage vastu radiaatorit või muid magnetilisi pindu ja tehke vertikaalne kunstiteos. Või joonistage kustutatavate markeritega igasuguseid tähti ja numbreid ning olge loominguline Cleverclixxi magnetiliste ehituskomplektidega.

Kogus
Tellimine 5-20 tööpäeva