• Uus

Mullipüstol, must-valge

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Seebimullide elektripüstol, must

Must-valge seebimullipüstol on pilkupüüdva disainiga. See on loodud meenutama tõelist vintpüssi, kuid kuulide tulistamise asemel tekitab see ilusaid seebimulle.

Seebimullipüstol on varustatud elektrimootoriga, mis käitab ventilaatorit. Just ventilaator tekitab võimsa õhuvoolu, mis võimaldab tekitada seebimulle kuni 64 erineva suurusega august. Tänu sellele mehhanismile on mängimine lihtne ja nauditav ning lapsed saavad hõlpsasti mullid luua.

Püstoli toiteallikaks on 2200mAh mahutav ja 3,7V pingega laetav aku, mis kuulub komplekti. Aku pikk tööiga võimaldab lastel mängida pikka aega ilma sagedase laadimiseta.

Mänguasjal on kinnitatud transpordikäepide, mis muudab vintpüssi kandmise lihtsamaks. Tänu sellele saavad lapsed seda hõlpsasti ühest kohast teise teisaldada ja kasutada nii toas kui õues. Püssi lisaatraktsiooniks on tuled, mis mängimise ajal erinevates värvides vilguvad.

See mänguasi pakub palju nalja ja arendab laste kujutlusvõimet. Nad saavad luua erineva suuruse ja kujuga mulle, vaadata neid tuules hõljuma ja püüda neid kinni püüda. See on suurepärane lõbu, mis ühendab õppimise meelelahutusega.

Seebimullipüstol on mänguasi, mis pakub lastele palju rõõmu ja võimaldab katsetada füüsikat, arendades samal ajal käelisi oskusi ja loovust. Samuti on see ideaalne võimalus veeta aega väljas ja sulanduda teiste lastega koos lõbusalt aega veeta.

Sisu:

- mullipüstol

- laetav aku

- kauss

- USB-kaabel

- lintkonveier

- kaks pudelit tassivedelikku

- kotikesed vedela kontsentraadi jaoks

- kruvikeeraja

- originaalpakend

Püstoli mõõtmed:

43 cm x 12 cm x 22 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!