Mullimasin, roheline/lilla

22,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Mullide valmistamise masin

Imetlege kümneid õhus lendlevaid vikerkaarevärvilisi seebimulle. Edukas lõbu saab võimalikuks tänu mullide valmistamise masinale, millel on 11 ava, mille kaudu mullid välja lendavad. Miks tasub sellist masinat valida? Sest ajal, mil inimene suudab klassikalise komplekti abil teha vaid ühe mulli, suudab masin neid teha sadu.

Mullide valmistamise komplekt koosneb:

- masinad,

- 2 tükki vedelikku,

- lisakõrred üksikute seebimullide vabastamiseks.

Komplektis on masin ja kaks spetsiaalset mittetoksilist vedelikku mullide tegemiseks. Täitjal on klassikaline otsik, mis võimaldab mullid ise välja puhuda. Vedeliku uuenduslik valem muudab tassid ülimalt vastupidavaks ja vastupidavaks.

Seebimullide valmistamine esitletava masinaga on väga lihtne tegevus. Mänguasja ülemise katte avamiseks vajutage korpuse esiküljel olevat nuppu. Järgmise sammuna tuleb kaaneta anumasse valada spetsiaalne vedelik, seejärel sulgeda kaas ja käivitada masin mänguasja tagaküljel olevast ON/OFF nupust. Valmis! Edaspidi saate nautida vaadet kaunitele õhus hõljuvatele vikerkaaremullidele.

Tasub meeles pidada masinat aeg-ajalt puhastada. Selleks avage kaas, valage järelejäänud vedelik välja ja pühkige masina sisemus puhta, märja lapiga. Tänu sellele protseduurile võite olla kindel, et mänguasjamasin teenib teie last pikka aega, pakkudes talle palju rõõmu. Mänguasja käivitamiseks on vaja 6 "AA" 1,5V patareid, mis ei kuulu komplekti. Mänguasi on valmistatud sertifitseeritud vastupidavatest materjalidest ja selle konstruktsioonil puuduvad teravad elemendid. Masinal on CE sertifikaat, see on mõeldud kõigile üle 3-aastastele lastele.

Komplekti elementide mõõtmed:

- masin: 18 cm x 18 cm x 12 cm,

- vedelikupudel: 15,5 cm x 4 cm.

Pakendi suurus:

- 24 cm x 25 cm x 13,5 cm.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva