• Uus

Muusikaga mullimasin muruniitja

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Niiduk seebimullimasin muusikaga

Aiamänguasjad julgustavad teie väikelast õues aega veetma. Nad loovad palju mälestusi. Muruniidukit saab kasutada pidudel, mängukohtadel ja perepiknikul. Suurepärane lõbu kõigile! Mullid on alati olnud lõbusad, ajatu ajaviide, millest sa kunagi välja ei kasva. Muruniiduki kujul olev mulligeneraator tekitab kümneid vikerkaaremulle ja samal ajal hoolitseb pisipõnn oma muru eest.

Muruniiduk töötab patareidel ja sellel on pikk mugav käepide, mis võimaldab väikelapsel ise muruniidukit juhtida. See töötab hästi tõukurina, mis aitab tasakaalu säilitada.

Sellel generaatoriga muruniidukil on kuni 8 võrku, millest väikesed mullid muljetavaldava kiirusega lakkamatult välja lendavad. Sisselülitamisel kostab esmalt süüte- ja niitmisheli, seejärel saadab melu meeleolukas muusika. Kaks mullivedelikku tagavad toite pikaks ajaks.

Muruniiduk on valmistatud plastikust, seega on see kerge, võimaldades väikelapsel seda hõlpsasti lükata.

Elemendid:

- muruniiduk

- seebimullide vedelik x 2

Niiduki mõõtmed:

34 cm x 24 cm x 50 cm

Käepideme kõrgus:

50 cm

Niiduk töötab kolme AA 1,5 V patareiga (ei kuulu komplekti). Mänguasi sobib üle 3-aastastele lastele. CE-sertifikaadiga ja EN 71-le vastav komplekt on pakendatud pappkarpi, mistõttu on see ideaalne kingituseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva