• Uus

Mullipüstol tuledega lennuki lennutaja, punane

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lennuki seebimullide kandur, punane

Bubble Launcher pole lihtsalt tavaline lennuk – see on tõeline masin värviliste ja läikivate seebimullide loomiseks täiesti uuel viisil.

Detailidele tähelepanu pööratud lennukil on vastupidav konstruktsioon, mis võimaldab sujuvalt õhku tõusta ja suurejooneliselt lennata.

Tänu sisseehitatud kanderaketile on võimalik õhku lasta mullid, luues imelisi rõõmu- ja naeratushetki.

Kerge aerodünaamilise kujuga vahtpolüstüroollennuk, mis tagab tõeliselt pikad lennud soodsates tingimustes (sobiv tuul). Erksad ja intensiivsed värvid muudavad lennuki tõeliselt atraktiivseks. Relv on valmistatud üleni kergest plastikust ja sobib suurepäraselt igaks tulistamismänguks.

Bubble Launcher Plane pakub lastele ja täiskasvanutele lõputult palju rõõmu ja põnevat lõbu, luues maagilise atmosfääri, mis on täis värvilisi mulle. Lennuk nõuab täpseid liigutusi, mis aitab arendada käe-silma koordinatsiooni ja käelist osavust. See julgustab õues mängimist, mis toetab aktiivset elustiili ja avaldab kasulikku mõju tervisele.

See on midagi enamat kui lihtsalt mänguasi – see on rõõmu, loovuse ja jagatud hetkede allikas, millest jäävad unustamatud mälestused.

Põnev mänguasi, mis rõõmustab sind ja su sõpru. Mängides pidage meeles ettevaatusreegleid.

Lennuk on valmistatud karastatud ja vastupidavast polüstüreenist. Selle kerge struktuur ja voolujooneline kuju panevad lennuki kergesti õhus hõljuma.

- lennuk

- mullihoidja

- pudel vedelikuga

-relv

-originaalpakend

Lennuki mõõtmed:

29 cm x 28 cm x 6,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 6-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva