• Uus

Mullipüstol, punane

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Seebimullipüstol punane

Seebimullipüstol on mänguasi, mis meeldib igale lapsele – nii poisile kui tüdrukule. Sellega mängimine võimaldab imetleda läbi õhu libisevaid vikerkaare seebimulle, mis erinevates värvides kaunilt sädelevad. Sellest saab teha kümneid!

Esitletava mänguasja kujunduses on ühendatud suurtele relvadele iseloomulik konstruktsioon. Nagu näete, ühendab see fantastiliselt, muutes tavalise seebimullimasina originaalseks, võrratuks mänguasjaks. Mängupüstoli käsitsemine on väga lihtne, lihtsalt tõmmake salv välja, laadige ja vajutage tagumise käepideme nuppu. Esiküljest hakkavad välja voolama suured vikerkaarevärvilised mullid.

Kui lõbu on möödas, tühjendage püstol vedelikust. Vedeliku uuenduslik valem muudab selle ohutuks ja mittetoksiliseks ning mullid on äärmiselt tugevad ja vastupidavad.

Mängupüstol teenib teie last pikka aega, tagades fantastilise lõbu.

Määra elemendid:

- suur relv

- tagavaravedelik 150 ml

Püstoli mõõtmed:

48 cm x 21 cm x 10 cm

Mänguseebi mullipüstol sobib kõigile üle 3-aastastele lastele. Toiteallikaks on 3 "AA" 1,5V patareid, mis ei kuulu komplekti. Mullipüstol on CE-sertifikaadiga ja toodetud vastavalt EN 71-le, mis tagab selle kasutamise ohutuse. Relv on pakendatud blisterpakendisse, mistõttu näeb see väga esteetiliselt meeldiv ja sobib kingituseks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva