• Uus

Pop it mängukonsool, astronaut

15,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Sensoorne mäng Pop-It kosmosekonsool

Pop-it Kosmonaut mäng on uuenduslik kollane konsool, mis ühendab klassikalise lõbu kaasaegsete funktsioonidega. Viie mängurežiimiga varustatud see pakub erakordset meelelahutust, mis ergutab meeli valgus- ja heliefektide kaudu, muutes iga sellega veedetud hetke ainulaadseks.

Pop-it konsool pole mitte ainult viis igavuse kaotamiseks, vaid ka suurepärane võimalus motoorsete koordinatsioonide ja loogilise mõtlemise oskuste arendamiseks. Sõltuvust tekitavad nupuvajutused pakuvad lõputut lõbu, nõudes samal ajal keskendumist ja mustrituvastusoskusi. Tänu sellele on mäng interaktiivne ja arendav, aidates arendada reflekse ja täpsust.

Kõik viiest mängurežiimist pakuvad ainulaadseid väljakutseid, mis on kohandatud erinevatele oskustasemetele ja mängija eelistustele. Valgusefektid lisavad mängule dünaamikat ja helid rikastavad kogemust, haarates meeli täielikult kaasa.

Pop-it mäng on ideaalne valik nii lastele kui ka täiskasvanutele, kes otsivad huvitavat ja kaasahaaravat meelelahutust. See pole mitte ainult vahva lõbu, vaid ka õppevahend, mis toetab oluliste oskuste arendamist. Tänu oma mitmekülgsusele ja uuenduslikele funktsioonidele saab Pop-it konsoolist iga lapse lemmikmänguasi.

Mängu toiteallikaks on 3x 1,5V AAA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Mängu mõõdud:

Mõõdud 13 cm x 12 cm x 5,5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva