• Uus

Pop it pusle mäng Panda, sinine

15,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Pop-It Panda Mäng Plush Blue 

Sinise panda teemaline pop-it mäng on uuenduslik ja kaasahaarav mänguasi, mis mitte ainult ei paku meelelahutust, vaid arendab ka lapse võtmeoskusi. Selle atraktiivne disain ja pastelsed värvid muudavad selle laste seas populaarseks.

Mängija põhiülesanne on vajutada kõik punased eendid mängupinnal. Iga vajutus treenib teie taju ja reflekse. Mäng muutub aga põnevamaks lisafunktsiooniga – eenditega, mis toimivad nagu pommid. Kui punane eend süttib, peab mängija seda vältima, mis toob mängu riski- ja strateegiaelemendi.

Pop-it-mäng pakub ka 4 muud mängurežiimi, mis pakub vaheldust ja tagab, et mänguasjaga ei hakka kunagi igav. Igal režiimil on ainulaadsed reeglid ja väljakutsed, mis nõuavad mängijatelt erinevaid oskusi ja lähenemisviise mängule. Tänu sellele saavad lapsed mängus pidevalt uusi tahke avastada ja oma võimeid mitmekülgselt arendada.

Mängu täiendavaks eeliseks on heliefektid ja vibratsioon, mis lisavad igale mängule dünaamikat ja emotsioone. Helid viitavad õigele vajutamisele ja hoiatavad läheneva pommi eest, mis suurendab mängijate kaasatust ja põnevust.

Pop-it mäng pole mitte ainult lõbus, vaid ka õppevahend. Eenditele vajutades arendavad lapsed käelisi oskusi, õpivad kiiresti reageerima stiimulitele ja langetama surve all otsuseid. See on suurepärane võimalus loovalt ja harivalt aega veeta.

Mängu mõõdud:

Mõõdud 16 cm x 13 cm x 5,5 cm

Mängu toiteallikaks on 3x 1,5V AAA patareid, mis ei kuulu komplekti.

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva