• Uus

POP IT ELEKTROONILINE MÄNG, ORANŽ

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Pop It  sensoorse mängukonsool

Sensoorne mäng kollase Pop It konsooli kujul. See uuenduslik mänguasi ei rõõmusta mitte ainult lapsi, vaid pakub meelelahutust ja lõõgastust ka täiskasvanutele. Pop It konsoolil on ainulaadne mängukonsooli meenutav disain, mis muudab selle visuaalselt atraktiivseks.

Selle mänguasja peamine eristav omadus on selle kumminupud, mis asendavad traditsioonilist ekraani. Neid nuppe saab vajutada ja vajutada, mis on hämmastav sensoorne kogemus ja stimuleerib kompimismeeli. Pärast kolme AAA-patarei (1,5 V – ei kuulu komplekti) konsooli sisestamist algab maagiline meelelahutus. Konsool mängib rõõmsat meloodiat ja valgustab nuppudel olevaid nägusid, mis lisab melule täiendava visuaalse ja helikihi.

Meie mängu on äärmiselt lihtne kasutada – lihtsalt sisestage patareid ja lülitage konsool sisse. Seejärel saate mänguasja tagaküljel asuvatele kumminuppudele vajutades mängima hakata. See on mängu kõige põnevam osa – mängija ülesanne on vajutada nuppe õiges järjekorras, millest annab märku punane tuli. See nõuab nii osavust kui ka mustrite äratundmise oskust, mis muudab mängu interaktiivseks ja arendavaks.

Pop It konsool pole mitte ainult suurepärane viis igavuse kaotamiseks, vaid ka suurepärane võimalus motoorsete koordinatsioonide ja loogilise mõtlemise oskuste arendamiseks. See on ka suurepärane kingiidee, mis kindlasti üllatab ja rõõmustab nii lapsi kui täiskasvanuid, kes otsivad ebatavalisi meelelahutus- ja lõõgastusvorme.

Ära jäta seda võimalust kasutamata! Tellige oma Pop It konsool juba täna ja nautige tundide kaupa meelelahutust ja lõbu selle suurepärase sensoorse mänguasjaga.

Mängu mõõdud:

12cm x 10cm x 6cm

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!