• Uus

Puidust pusle KASS

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

PUIDUST KASS PUSLE

KASSITEEMA – Pärast pusle täitmist saame värviliste mustrite ja graafiliste motiividega värvilise kassi. Pusle ei ole ristkülikukujuline, see peegeldab looma kuju. Kokkupanemisel tasub jälgida karbis olevat graafikat. Üksikute elementide mitmekesised värvid köidavad lapse tähelepanu, keskendub lõbutsemisele ning õpib samal ajal täpsust ja kannatlikkust.

HARJUTUS, MÄNGIB JA ARENDAB – värviline pusle ergutab kujutlusvõimet ja loovust. Mõistatustega mängimine treenib suurepäraselt keskendumisvõimet ja loogilise mõtlemise võimet. See on ka suurepärane viis kannatlikkuse, keskendumisvõime ja mälu harjutamiseks. Lisaks treenib see suurepäraselt teie käsi ja aitab arendada nende motoorseid oskusi.

LASER CUT WOOD – pusled on valmistatud puidust vineerist ja täpselt laseriga lõigatud. Puidust mänguasjad on ülimalt vastupidavad ja kahjustustele vastupidavad, seega kestavad ideaalses seisukorras aastaid. See on mänguasi, mis õnnestub, see ei teeni mitte ainult ühte last, vaid ka terveid põlvkondi.

SÄILITAMISEKOTT + KAST – puslekomplektiga on kaasas seotud kott, mis teeb kaasaskandmise ja hoidmise lihtsamaks. Lisaks saate kõik pakkida esteetilisesse värvilisse karpi, mis sobib suurepäraselt kingituseks.

SPETSIFIKATSIOON:

teema: kass

materjal: puit

värv: mitmevärviline

puslede arv: 130 tükki

valminud pusle mõõdud: 38 x 24 cm

KAASA:

kott puslede hoidmiseks

pusle

lukustatav kast

Puidust pusled on meelelahutus, mis hõlmab kassile iseloomuliku kujuga värvilise pildi kokkupanemist. Pusled on valmistatud 3 - 4 mm vineerist ja kaetud värvilise kujutisega. Puidust pusled on suurepärane kingitus igaks puhuks – kingitus sünnipäevaks, nimepäevaks või pühadeks. Kingituse saajal kulub mitu tundi mõistatusi lahendades ja lõbusalt aega veetdes.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.