• Uus

Sensoorne sorter pusle helidega lastele

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Dinosauruste sorteerija on erakordne mänguasi, mis mitte ainult ei arenda käelisi oskusi ja laste käte koordinatsiooni, vaid pakub ka palju rõõmu ja nalja! Dinosaurus on valmistatud valge ja rohelise värviga, mis annab talle meeldiva välimuse. Selle tagaküljel on kuus kohta geomeetriliste figuuride jaoks, lisaks on sellel veel kõristi, mis annab täiendavaid sensoorseid stiimuleid.

Komplektis on kuus erinevat geomeetrilist kujundit, millega lapsed saavad mängida. Igal kujundil on sorteerijas oma koht ja see on erinevat värvi ning erinevate sensoorsete efektidega, nagu kõristi, peegel või kumer tekstuur. Tänu sellele ei õpi lapsed mitte ainult kujundeid ja värve ära tundma, vaid arendavad ka kompimis- ja kuulmismeelt.

Dinosauruse allosas on lüliti, mis võimaldab sorteerija aktiveerida. Peale selle sisselülitamist hakkavad kohad sorteerijas helendama ja lõbusad meloodiad lisavad melu juurde. Kui laps asetab figuuri õigesse kohta, reageerib mänguasi rõõmsa meloodia sisselülitamisega, mis on täiendav stiimul uurimiseks ja õppimiseks.

Dinosauruste sorteerija pole mitte ainult mänguasi, vaid ka interaktiivne tööriist laste õppimiseks ja arendamiseks. Erinevate kujundite, värvide ja sensoorsete efektidega pakub see lastele ergutavat ja nauditavat kogemust, mis õpetab neid kujundeid, värve ära tundma ning arendab nende kognitiivseid ja sensoorseid oskusi.

Dinosauruse mõõtmed:

26cm x 22cm x 6cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 12 kuu vanustele lastele.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.