• Uus

Auto R/C Racing Ferrari F1 1:12 punane

49,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Auto R/C Racing Ferrari F1 1:12 Red

See on ideaalne kingitus autofännidele, äratades ellu kire võidusõiduautode vastu. Seda mudelit eristab realistlik välimus, täiuslikult reprodutseeritud detailid ja erakordne töö.

See köidab tähelepanu oma vapustava punase viimistlusega, mis jäädvustab ikoonilise Ferrari välimuse. Suured kummirattad tagavad suurepärase veojõu, mis võimaldab sujuvat ja dünaamilist liikumist erinevatel pindadel.

Ettevõtte logosid kujutavad kleebised on suurepäraselt reprodutseeritud, mis teeb sellest mudelist mitte ainult mänguasja, vaid ka kollektsioonieseme.

Esi- ja tagatiivad on valmistatud pehmest plastikust, muutes need kahjustustele vastupidavaks, võimaldades kauakestvat mängu.

Viie AA-patarei toiteallikaga auto on valmis pakkuma põnevat meelelahutust. Selle mõõdud on: 47 cm x 11 cm x 16 cm. Saame seda juhtida edasi, taha ja küljele kaugjuhtimispuldi abil, mille mõõtmed: 13 cm x 2,5 cm x 9 cm, mis võimaldab korraldada oma võistlusi.

Kogu mänguasi on valmistatud vastupidavast plastikust, mis tagab selle vastupidavuse pikaajaliseks mängimiseks ja võistlemiseks võidusõidurajal.

See ei ole ainult mänguasi, see on ka tööriist laste kujutlusvõime, loovuse ja autosõidukire arendamiseks. See võimaldab neil mängida võidusõitja rolli ja korraldada põnevaid rallisid. See on ideaalne mänguasi väikestele sportautode entusiastidele!

Komplekti kuulub:

- auto

- pult

- manuaal

Auto mõõdud:

47 cm x 11 cm x 16 cm

Kaugjuhtimispuldi mõõdud:

13 cm x 2,5 cm x 9 cm

Pakendi suurus:

52 cm x 17 cm x 23 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mänguasi on mõeldud üle 6-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva