• Uus

Puldiga RC politseiauto 1:12

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kaugjuhitav RC-politseiauto mõõtkavas 1:12 valge

Valge kaugjuhitav politseiauto mõõtkavas 1:12 on erakordne mänguasi, mis avaldab muljet mitte ainult oma realistliku välimuse, vaid ka funktsioonide ja suhtlemisvõimaluste poolest.

Politseiauto koopia on sportliku disainiga, mis tõmbab kohe tähelepanu. Värvid annavad sellele autentse iseloomu ning proportsioonid ja detailid on tõetruult taasesitatud tõelisest sõidukist.

Kuid see, mis selle auto tõeliselt silma paneb, on selle kaugjuhitavus. Tänu arenenud tehnoloogiale saate kaugjuhtimispuldi abil juhtida selle sõiduki iga liigutust. Alates täpsest pööramisest ja kiirendamisest kuni dünaamilise pidurdamiseni – kõik see muudab lõbususe väga realistlikuks. Lisaks lisavad valgusefektid veel ühe realismi taseme.

Tänu kaugjuhtimispuldil olevale nupule saate sõiduki uksi automaatselt avada või sulgeda. See on lihtne, kuid geniaalne funktsioon, mis lisab interaktiivsust.

Politseiauto võimaldab loominguliselt taasluua erinevaid politsei tagaajamise stsenaariume. Tänu kaugjuhtimispuldile ja realistlikele efektidele võib teie laps tunda end tõelise politseinikuna.

Toiteallikaks on auto 6V 500mAh aku, mis kuulub komplekti. Akuga on kaasas laadija.

Pult töötab 2x 1,5V AA patareidega, mis ei kuulu komplekti.

Auto mõõdud:

34cm x 15,5cm x 9cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 6-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.