• Uus

Puldiga RC sportauto, punane, 1:22

12,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Mänguauto kaugjuhitav sportauto RC 1:22 punane

Punane kaugjuhitav sportauto on tõeline maiuspala autosõidu ja dünaamilise lõbu austajatele. Tänu muljetavaldavale disainile ja hoolikale töötlusele tõmbab auto tähelepanu ja pakub palju nalja.

Mudel on valmistatud mõõtkavas 1:22, mis tähendab, et see töötab ka väiksemates ruumides. Tugev ja vastupidav materjal, millest see on valmistatud, tagab pikaajalise vastupidavuse ja samal ajal kerguse, mis väljendub sõidu ajal väleduses. Iga detail aerodünaamilisest siluetist realistlike kerejoonteni annab autole ülimalt autentse välimuse.

Kummist rattad on selle mudeli teine ​​eelis. Tänu neile liigub auto üllatavalt vaikselt, mis suurendab mängimise mugavust nii väljas kui ka maja sees. Rattad tagavad ka suurepärase haarduvuse, mis tähendab paremat juhitavust ja stabiilsust sõidu ajal.

Autot juhitakse 27 MHz kaugjuhtimispuldi abil, mis võimaldab kõiki liigutusi: edasi, tagasi, vasakule ja paremale. Intuitiivne kaugjuhtimispult muudab juhtimise lihtsaks ja nauditavaks isegi noorematele kasutajatele. Tänu täpsele juhtimisele saate sooritada dünaamilisi manöövreid ja nautida täielikku kontrolli sõiduki üle.

Sõidu ajal säravad realistlikud tuled lisavad sellele mudelile täiendavat võlu.

Auto töötab 3x 1,5V AA patareidega, mis ei kuulu komplekti.

Pult töötab 2x 1,5V AA patareidega, mis ei kuulu komplekti.

Auto mõõdud:

19,5 cm x 8,5 cm x 5 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva