• Uus

Puldiga juhitav RC kraana 1:12

44,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kraana 1:12 kaugjuhitavad 2,4 GHz ehitustuled

Väikeste poiste tähelepanu köidavad tohutud ehitusmasinad, väiksem ekvivalent meil on just teie jaoks. Sellise tohutu objekti, nagu ehituskraana, juhtimine peab olema paljude pilvelõhkujate ehitamisel läbinud poisi unistus.

Täiuslik reprodutseerimine ja paindlik toimimine võimaldavad lastel palju lõbutseda. Selle kasutamine muudab ehitusplatsil reeglite õppimise lihtsaks. Kraana hoiab teie pisikest tundideks hõivatud. See on mõeldud eelkõige ehitushuvilistele poistele. Sõidukil on kummist roomikrattad, mis saavad päris ehitusplatsil hakkama erinevate – mitte ainult täiesti siledate – pindadega. Kabiinis ja ratastes on värvilised LED-id, mis süttivad erinevates värvides, kogu melu saadab meeleolukas muusika.

2,4 GHz kaugjuhtimispult võimaldab kraana ülaosa pöörata, aga ka trossi alla lasta, et liigutada selle ees olevaid esemeid. Selle abiga saab operaator seda juhtida, muutes edasi/tagasi ja paremale/vasakule suunda. Kraana konstruktsioon on valmistatud kergesti blokeerivatest osadest, mis muudab selle kokkupaneku lihtsaks. Tuleb jälgida, et köis oleks sirgelt kinnitatud ja ei oleks sassis. Sissetõmmatava köie otsas on väike konks, mis võimaldab tükki haakida ja ühest kohast teise liigutada.

Funktsioonid:

- sagedus: 2,4 GHz

- täielikult toimiv kraana õlg

- 360-kraadine pöörlemine

- realistlik välimus

Elemendid:

- puldiga kraana

- Pult

- aku 3,7 V

- laetav akulaadija

Kraana mõõdud:

Mõõdud 20cm x 12cm x 40cm

Kaugjuhtimispuldi mõõdud:

Mõõdud 13cm x 7cm x 5cm

Karbi mõõdud:

Mõõdud 51cm x 36cm x 14cm

Kontrolleri toiteallikaks on kaks 1,5 V AA patareid, mis ei kuulu komplekti. Kraana toiteallikaks on 3,7 V 500 mAh aku. Mänguasi sobib üle 3-aastastele lastele. Kraana on CE-sertifikaadiga ja vastab EN 71-le ning on pakendatud pappkarpi, mistõttu on see ideaalne kingituste tegemiseks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva