Multifunktsionaalne puidust arsti meditsiinikeskus lastele

395,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tuntud ja lugupeetud kaubamärgi multifunktsionaalne meditsiinikeskus on suurepärane mänguasi, mis võimaldab teie lapsel arsti või õe elukutse kohta rohkem teada saada. Komplektis on arstikabinet, ooteruum, kraanikauss ja registratuur. Lisaks on kaasatud professionaalsed meditsiiniseadmed nagu: stetoskoop, vererõhuaparaat, reflekshaamer, termomeeter, seadmed röntgeniuuringute tegemiseks, süstlad, tabletid, tabletipakendid. Tänu mängule saame lapsele lähemalt selgitada, mis on arsti töö, saame olla arsti, õe või patsiendi rollis. Ideaalne võimalus tutvustada lastele arstivisiidi käiku, eriti neile, kes kardavad arsti vastuvõtule minekut. Suurepärane toode väikelastele, kes soovivad tulevikus arstiks saada. Mänguasi sobib ideaalselt rollimänguks, aitab arendada laste kujutlusvõimet ja sotsiaalseid oskusi. Mõeldud üle 3-aastastele lastele.

Iseloomulik:

- puidust multifunktsionaalne meditsiinikeskus,

- komplektis on arstikabinet, ooteruum, kraanikauss ja registratuur,

- kaasas olid ka professionaalsed meditsiiniseadmed nagu: vererõhuaparaat, stetoskoop, termomeeter, reflekshaamer (neuroloogiline), termomeeter, aparatuur röntgenuuringute tegemiseks, süstlad, tabletid pakendis, ravimipudelid,

- mänguasi võib vähendada lapse hirmu arsti külastamise ees,

- kogu asi on valmistatud lakitud puidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis rahuldavad iga kasutaja ja pakuvad palju nalja.

Mänguasi arendab:

- lapse kujutlusvõimet,

- lapse loovus,

- sotsiaalsed oskused,

- peen- ja jämemotoorika.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
90 x 94 x 110 (cm)