• Uus

Tööriistade komplekt kohvris

34,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

DIY tööriistakomplekt kohvris, roheline

See õpetab last eristama kujundeid ja värve, aitab arendada käelisi oskusi ja osavust, arendab lapse kujutlusvõimet ja keskendumisvõimet.

See hästi varustatud kohver osutub siis väga kasulikuks – elemendid, mida väike isetegemise entusiast vajab! Kohver ise on roheline, sellel on läbipaistev esipaneel, tänu millele on lapsel alati võimalik selle sisu avamata kontrollida.

See suurepärane komplekt sisaldab hästi valmistatud ja poleeritud tööriistu, mis on täielikult valmistatud plastikust. Tänu kohvrile, millesse tööriistad on pakitud, saate need pärast töö lõpetamist alati oma kohale panna. Igal väikesel isetegemishuvilisel peaksid olema tööriistad, et saada isa ja vanaisa abiliseks ning rikke korral kiiresti defekt kõrvaldada. Komplekt pakub paljudele väikestele abilistele isetegemise ajal mängides palju nalja.

Komplekti komponendid:

- kohver

- spaatel

- haamer

- vesiloodi

- 4 polti koos mutritega

- ehituselemendid

- sokkvõti

- konnavõti

- Saag

- pahe

- puur

Kohvri mõõdud:

39 cm x 33 cm x 9 cm

Komplekt on mõeldud üle 3-aastastele lastele. Komplektil on CE sertifikaat ja see vastab EN 71 standardile. See on pakitud läbipaistva klaaskastiga kohvrisse, mistõttu sobib see suurepäraselt kingituseks.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.