• Uus

Ronimiskolmnurk liumäe ja ronimisseinaga, hall

495,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Veel üks versioon meie ikoonilisest tootest MeowBaby®, mis tutvustab teie lapsele igapäevaseid kõrgseiklusi. Nagu ikka, garanteerime ka väga kõrge töökvaliteedi.

See komplekt ühendab endas palju praktilisi funktsioone. See on disain, mis mitte ainult ei aita teie lapsel arendada motoorseid ja psühhomotoorseid oskusi, vaid toetab ka närvisüsteemi tööd. See muudab selle teie väikelapse tuppa väga kasulikuks mööbliesemeks. See on saadaval ka paljudes konfiguratsioonides, mis võimaldab seda vabalt kombineerida või saada täielikku ronimiskomplekti.

Liumägi ja redeli disain on täiesti stabiilne, turvaline ja, mis samuti oluline, väga kerge. Komplekti lihtne kokkupanek ei võta vanemate õlgadelt mitte ainult teatud koormust, vaid annab ka võimaluse lapsega koos töötada. See ärgitab väikseid ehitajaid loovale mängule.

Kogu meie ronimiskolmnurga komplektide ja muude toodete kollektsioon on loodud Maria Montessori kuulsa pedagoogilise meetodi järgi. Meie tooted ergutavad lapsi loovalt mängima ning toetavad seeläbi vormisolekut ja kehalist aktiivsust.

Komplekti universaalsus võimaldab luua erinevaid seadistusi ja kombineerida üksikuid tooteid. Redeli saab hõlpsasti ühendada või muuta majaks, mida saab väikese mässaja puhul kasutada peidupaigana. Liumägi saab ühendada ka redeli külge ja luua väikese takistusraja. Ronimisraam võib tekitada lapses kirge mäetippude vallutamise vastu.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva