Õhukesed püksid ilma voodrita lastele Strong, must

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Soojustamata softshell on suurepärane valik soojematel kevad- ja sügispäevadel. Suvel saab seda kasutada eelkõige hommikuse kaste jaoks ja õhtuti lõkke tegemiseks. See on kohustuslik varustus, kui lähete telkima, matkama või muule välitegevusele.

See on moodne, pigem kitsama lõikega püksid. Oleme lisanud põlvekaitsmetele ülimalt vastupidava kanga, mis võib nõuda karmi tööd. Kuidas võitsite selle tüki nii paljude laste ja vanemate südamest? Alustame strateegiliselt paigutatud punutistest. Pats kaitseb puusi ja hoiab püksid paigal lapse jaoks igas asendis väga mugavalt. Püksid on varustatud ka punutisega, mis kaitseb pahkluid ära puhumise eest ja mida on kergem saapa sisse libiseda.

Veekindlus: 7500 mm/H2O, Hingavus: 2000 g/m2/24h Softshell on soe ka siis, kui puhub nagu võidujooks – teisest küljest, kui päike paistab, ei hakka lapsed selle sees higistama tänu spetsiaalne membraan. Teie väikesed lapsed kasutavad seda oma jope peal praktiliselt terve aasta. Tänapäeval kasutavad planeedile mõtlevad tekstiiliettevõtted oma tootmises taaskasutatud PET-pudeleid. See softshell on äärmiselt paindlik ja paindlik. Painduva softshelli hämmastavate omaduste säilitamiseks võib materjal olla kulumisohtlikum. See pole lihtsalt kangas, vaid silmkoekangas, millel on väiksem kulumiskindlus. Materjal ei ole täiesti veekindel nagu vihmamantel, kuid saab hõlpsasti hakkama väiksemate vihmahoogudega.

Suurus
Kogus
Tellimine 1-3 nädalat