Vanni või basseini mänguasjad

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Vannimänguasjade sõelakorv 2in1 haikala vetikatega

Vannimänguasjad, mis võimaldavad kala püüda, on lastele äärmiselt loominguline ja lõbus võimalus igapäevases vanniskäigus. Komplekti põhielemendiks on sinihai kujuline kurn, mis äratab huvi ja innustab aktiivselt mängima. Kurn ei ole aga ainult tööriist kala püüdmiseks – sellel on ka uuenduslik pingutusnöör, mida saab igal ajal lõdvendada, muutes selle omamoodi mängukorviks.

See funktsioon avab mängimiseks täiesti uued võimalused. See võimaldab lastel teeselda, et nad on professionaalsed korvpallurid, püüdes suplemise ajal mänguasjade korvi lüüa. See pole mitte ainult lõbus lõbu, vaid ka suurepärane viis täpsuse ja motoorsete koordinatsioonioskuste arendamiseks.

Komplekti kuulub ka kolm imearmsat merelooma pikkade vetikatega, mis lisavad näidendile veelgi võlu ja realistlikkust. Lapsed saavad proovida neid kurnaga püüda või korvi visata, harjutades motoorseid oskusi ja arendades kujutlusvõimet.

Kalastamiseks mõeldud vannimänguasjad ei paku mitte ainult suplemise ajal rõõmu ja lõbu, vaid stimuleerivad ka loovust ja arendavad laste käelisi oskusi. See on suurepärane võimalus muuta oma igapäevane rutiin veelgi põnevamaks ja kaasahaaravamaks.

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 6-aastastele lastele.

Kogus
Kohe laos - Kiire tarne 1-3 tööpäeva.