• Allahinnatud
  • Uus

Libistamisrada 3 realine

49,95 €
34,97 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

SUUR VEELIURADA, KOLMELINE + 3 liuglauda

KOLMELINE VEELIURADA - kombineerituna täispuhutavate laudadega on kindel lemmik välisuvisteks mängudeks. Liumägi on kolmekordse rajaga pikkusega kuni 4 meetrit

PURSKKAEV + LAUGUHÜDRATSIOON – liumäge kastetakse. Pärast aiavooliku ühendamist liugus asuvate pistikutega, täitke liuguse servad ja pihustage vett, mis tagab õrna libisemise ilma liigse hõõrdumiseta.

MADRATSID KAASAS – komplekti kuuluvad kolm täispuhutavat madratsit/liuguslauda on kindel hitt. Nüüdsest võib igast suvisest melust saada tõeline laste võidujooks.

VÄGA LIHTNE PAIGALDAMINE + PAIGALDAMISANKRID – lihtsalt laota kogu asi murule, kinnita kinnitusankrutega, ühenda aiavoolik ja ongi valmis.

SLAIDIDE SPETSIFIKATSIOONID:

Materjal: PVC

muud elemendid: ABS + PP + PE

maksimaalne koormus: 150 kg

1 slaidi mõõdud: 400 x 65 cm

üldmõõtmed: 475 x 202 cm

KAASAS

rada

3 madratsit

6 parandusplaastrit

Kuumad suvi ja päikesepaistelised päevad julgustavad teid aias murul mängima. Nad võivad olla veelgi atraktiivsemad, kui pakuvad ühise võistluse kaudu täiendavaid emotsioone. Palavatel päevadel on mõnus end ka veega jahutada. Tervisliku võistluse, rõõmu ja kosutuse tagab kolmerajaline purskkaevuga veeliumägi. Seda kõike õues toimuva füüsilise tegevuse raames. Liumägi on valmistatud siledast ja painduvast materjalist, muutes selle kahjustustele vastupidavaks. See võimaldab teil seda kasutada ka erinevat tüüpi pehmetel pindadel.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva